Sdílet Párty parmazánové muffiny Doba vaření: 75 min Pečivo Parmazánové muffiny z kynutého těstě s česnekem jsou skvělé k dipu, salátu nebo jako příloha k lehkému hlavnímu jídlu. Miriam29.12.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Pikantní papriková směs s masovými koulemi Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Koule z hovězího masa pečené na lůžku z barevných paprik s rajčatovým pyré, kořeněným chilli papričkami Bird's eye. Miriam27.11.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Fazolové karbanátky Doba vaření: 120 min Oběd Večeře Výborně vychucené karbanátky z červených fazolí, ječných krup a cukety, ochucené majoránkou, lahůdkovým droždím a muškátovým oříškem. Miriam2.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Italské špízy z telecího masa – spiedini Doba vaření: 50 min Maso Italská kuchyně Skvěle ochucené grilované špízy z kuliček z mletého telecího masa, obalené v parmazánové strouhance a ovinuté plátkem pancetty a cukety. Miriam2.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí řízečky v parmazánové strouhance Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Rychlé lahodné řízečky z krůtího masa v parmazánové strouhance se zelenou petrželkou a citrónovou kůrou. Miriam29.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Jehněčí kotletky v mátové krustě s mrkvovým pyré Doba vaření: 60 min Maso Šťavnaté jehněčí maso pečené v křupavé svěží krustě chutná báječně s jemným mrkvovým pyré. Miriam27.3.2018 Líbí se 0 Více