Sdílet Salát z kysaného zelí s jablky a ořechy Doba vaření: 25 min Oběd Saláty Večeře Česká kuchyně Parádní salát z kysaného zelí, čerstvých jablek, lahůdkové cibulky a pečených vlašských ořechů s javorovým sirupem a chilli vločkami. Miriam15.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní kari s krůtím masem Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Ásie Fantastické pikantní kari z krůtího masa, květáku, mrkve a špenátu, okořeněné papričkami Aleppo, s omáčkou z kokosového mléka. Miriam13.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pohanková pomazánka „tataráček“ Doba vaření: 40 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní chutná pomazánka z vařené pohanky na způsob tataráčku. Chutná bezvadně s čerstvým pečivem i s topinkami. Miriam25.9.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Krůtí kari s rajčaty Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Ásie Křehké šťavnaté krůtí kousky s rajčaty v kari koření a kokosovém mléce s voňavou jasmínovou rýží. Miriam28.7.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Rajčatový salát se sýrem a zakysanou smetanou Doba vaření: 10 min Saláty Výtečný salát z rajčat, tvrdého sýra, bazalky a jarní cibulky, s dresinkem ze zakysané smetany a plnotučné hořčice. Miriam20.7.2019 Líbí se 13 Více
Sdílet Tak trochu „řecký“ salát Doba vaření: 35 min Saláty Řecká kuchyně Lahodný výživný salát z restovaných lilků, s čerstvými rajčaty, černými olivami a kozím hermelínem. Miriam10.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská velikonoční nádivka Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Česká kuchyně Parádní šťavnatá vegetariánská nádivka s uzeným tempehem, mandlemi a pořádnou dávkou kopřiv, medvědího česneku, libečku a petrželky. Miriam19.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Ravioly s medvědím česnekem Doba vaření: 10 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Mega rychlé a mega dobré ravioly se smetanovou omáčkou s rajčaty, česnekem, kešu, lahůdkovou cibulkou a medvědím česnekem. Miriam17.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Květáková pizza s medvědím česnekem Doba vaření: 40 min Oběd Předkrmy Večeře Bezlepková pizza s korpusem z květáku, vejce a čedaru, ozdobená mozzarellou, cherry rajčátky a medvědím česnekem. Miriam31.3.2019 Líbí se 7 Více