Sdílet Šunkofleky Doba vaření: 50 minMasoObědTěstovinyVečeře Česká kuchyně Těstoviny zapečené s uzeným masem a vejci nechte pořádně zezlátnout, aby křupaly :) Miriam18.12.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 minMasoObědOmáčkyVečeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Bramborová polévka – bramboračka Doba vaření: 35 minPolévky Česká kuchyně Poctivá voňavá bramborová polévka s domácím houbovým kořením, zahuštěná pohankovou moukou. Miriam31.1.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Cuketa plněná mletým masem Doba vaření: 65 minMasoObědVečeře Mladé cukety plněné šťavnatou směsí mletého vepřového masa s rajčatovou passatou, sýrem a kořením, pečené s cherry rajčátky. Miriam4.8.2018 Líbí se 16 Více
Sdílet Květáková krémová polévka Doba vaření: 25 minPolévky Česká kuchyně Jemně krémová květáková polévka s rafinovanou, lehce kořeněnou chutí a chlebovými krutonky. Miriam27.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Krémová žampiónová polévka Doba vaření: 30 minPolévky Česká kuchyně Voňavá, krémově jemná polévka z čerstvých žampiónů, zjemněná smetanou, ozdobená opečenými plátky žampiónů. Miriam8.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Karbanátky pečené v troubě Doba vaření: 60 minMasoObědVečeře Česká kuchyně Karbanátky pečené v troubě jsou přívětivé naší tajli, a taky nám ušetří práci s úklidem kuchyně. Miriam8.4.2018 Líbí se 13 Více
Sdílet Pomazánka ze zrajících sýrů Doba vaření: 25 minPomazánky a tousty Výrazná pikantní pomazánka ze zrajících sýrů, čerstvého sýra, cibulky a koření. Miriam31.12.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Brokolicová polévka Doba vaření: 11 minutObědPolévkyVečeře Aby si brokolice uchovala fresh zelenou barvu, vaříme ji jen krátce. Miriam17.9.2017 Líbí se 5 Více